Zile na treningu četiri i po mjeseca nakon kidanja ligamenata

Presrećan sam što sam ponovo na treningu, što mogu da udaram loptu i spremam se za naredni nivo - rekao je 24-godišnji Zile za klupski sajt
1519 pregleda 0 komentar(a)
Niklas Zile nakon povrede u Augzburgu, Foto: Twitter
Niklas Zile nakon povrede u Augzburgu, Foto: Twitter
Ažurirano: 05.03.2020. 17:44h

Četiri i po mjeseca nakon kidanja prednjih ukrštenih ligamenata na gostovanju Augzburgu, Niklas Zile se vratio na teren.

Štoper Bajerna je prije nego što je iko očekivao počeo da trenira sa ekipom i moguće je da će brzo i zaigrati, iako su prve prognoze bile da je završio sezonu nakon teške povrede 19. oktobra.

- Sjajan je osjećaj vratiti se treninzima s loptom. Mogao je da pada snijeg, da udari oluja, ali meni to ne bi bilo važno. Presrećan sam što sam ponovo na treningu, što mogu da udaram loptu i spremam se za naredni nivo - rekao je 24-godišnji Zile za klupski sajt.

Na današnjem treningu su bili i Havi Martines i Lukas Ernandes, koji su se takođe oporavili od povreda, baš kao i Kingsli Koman.

Francuz je van terena od prve utakmice osmine finala Lige šampiona sa Čelsijem, ali bi trebalo da bude spreman za duel baš sa Augzuburgom u nedjelju u Bundesligi.

Bonus video: