Lovćen slavio u Tuzima, Jedinstvo se približilo Dečiću

Meč Drezge i Bokelja u Spužu je odložen zbog natopljenog terena
1856 pregleda 0 komentar(a)
Detalj sa meča Dečić - Lovćen, Foto: RTV Cetinje
Detalj sa meča Dečić - Lovćen, Foto: RTV Cetinje

Lider Druge lige Dečić izgubio je u Tuzima od Lovćena, pa je u borbi za prvo mjesto sve otvoreno zahvaljujući pobjedi Jedinstva nad Jezerom u Plavu koji je sada na tri boda od prvog mjesta.

Dečić je protiv Cetinjana vodio golom Iljira Camaja od 43. minuta, a sve je za domaćina pošlo naopako od 52. kada je ostao s igračem manje zbog isključenja Martina Prenkočevića. Kasnije je uslijedio šok - prvo Ivan Ivanović u 75, a onda i Stefan Radinović u 90. nanijeli su izabranicima Veska Steševića neočekivan poraz.

Lovćen je pretposljednji na tabeli, a naruku mu ide i remi Arsenala i Ibra (1:1, pogoci Rija Tačibane i Ibrahima Murića), pa su sada smanjili minus u odnosu na osmoplasirane Tivćane na četiri boda. Jedinstvo je savladali Jezero 2:0, a trijumf je najavio Adis Muzurović u 28. minutu.

Potpisao ga je Mirza Idrizović u 75, pa su Bjelopoljci u ovom trenutku najveći konkurent Dečiću u borbi za prvo mjesto na tabeli Druge lige.

Meč Drezge i Bokelja u Spužu je odložen zbog natopljenog terena, a jedan gol je viđen u duelu Mornara i Otrant-Olimpika.

Postigao ga je domaćin, kojem je tri boda donio rezervista Nikola Bulatović u 61. minutu.

Dečić na liderskoj poziciji ima 41 bod, Jedinstvo je sakupilo 38, a na trećem mjestu je Bokelj sa 32 (uz meč manje), koliko ima i Jezero. Ibar je na 28, Drezga (-1) i Mornar imaju po 27...

Posljednja tri mjesta rezervisana su za Arsenal (22), Lovćen (18) i Otrant-Olimpik (14).

U 22. kolu, koje se igra u srijedu, sastaju se: Drezga - Dečić, Bokelj - Jedinstvo, Ibar - Jezero, Otrant-Olimpik - Arsenal, Lovćen - Mornar.

Bonus video: