Luka Đorđević donirao Kliničkom centru respirator vrijednosti 20.000 eura

Napadač moskovske Lokomotive ne zaboravlja svoju Crnu Goru, koja je ušla u žestoku borbu za epidemijom koronavirusa.
17669 pregleda 36 komentar(a)
Luka Đorđević u dresu Lokomotive
Luka Đorđević u dresu Lokomotive
Ažurirano: 19.03.2020. 11:33h

Napadač moskovske Lokomotive, crnogorski reprezentativac Luka Đorđević donirao je Kliničkom cenrtu Crne Gore respirator u vrijednosti od 20 hiljada eura.

Dvadesetpetogodišnji Budvanin trenutno se nalazi u Moskvi, gdje sprovodi posljednji fazu oporavka nakon povrede i operacije koljena, ali ne zaboravlja svoju Crnu Goru, koja je ušla u žestoku borbu za epidemijom koronavirusa.

Još jedan humani gest sportista, predsjednik Mornara Đorđije Pavićević juče je bolnici u Starom Baru donirao respiratore i opremu u vrijednosti od 60 hiljada era.

Luka Đorđević je od prošlog ljeta u Lokomotivi, jednom od najvećih ruskih klubova, ali je posljednji meč odigrao još 18. oktobra prošle godine, kada je zaradio tešku povredu prednjeg ukrštenog ligamenta koljena.

Njegov oporavak ide po planu, a prekidom šampionata Rusije (naravno, zbog koronavirusa) dobiće i dodatno vrijeme da se oporavi.

Đorđević, nekadašnji napadač Mogrena, Zenita i Arsenala iz Tule, odigrao je za crnogorsku reprezentaciju 11 mečeva i postigao je jedan gol, i to na debiju septembra 2012. godine u San Marinu.

Bonus video: