Luka Jović, bahati milioner

Predsjednica Vlade Srbije Srbije Ana Brnabić nazvala ga je zbog kršenja samoizolacije „bahatim milionerom“ na kom će pokazati da zakon važi za sve
7304 pregleda 5 komentar(a)
Luka Jović, Foto: AP
Luka Jović, Foto: AP

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnijelo je krivičnu prijavu protiv fudbalera Real Madrida Luke Jovića zbog nepoštovanja mjera samoizolacije koja mu je izrečena po ulasku iz inostranstva u Srbiju, piše Danas.

Čaršijska priča kaže da je sa fudbalerom Askolija Nikolom Ninkovićem viđen u kafiću u centru Beograda, dok sam Jović tvrdi da je iz kuće izašao do apoteke da kupi lijkek.

"Dok sam bio u Španiji bio sam negativan na koronavirus i odlučio sam da doputujem u Srbiju i pomognem i dam podršku našem narodu i budem blizu svoje porodice, uz saglasnost sa čelnicima cijelog kluba. Kada sam sletio u Srbiju još jednom sam testiran i bio sam negativan na korona virus. Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno odradili svoj posao i nisu mi dali tačne instrukcije kako treba da se ponašam u samoizolaciji. Izvinjavam se svim ljudima ako sam ih na neki način ugrozio i nadam se da ćemo zajedno uspjeti da prebrodimo ovo", napisao je Jović u obraćanju javnosti.

Predsjednica Vlade Srbije Srbije Ana Brnabić nazvala ga je zbog kršenja samoizolacije „bahatim milionerom“ na kom će pokazati da zakon važi za sve.

Ovo mu inače nije prvi put da je bio neobavješten o redovnoj proceduri. Tako jesenas nije znao da ne smije da samoinicijativno napusti trening kamp reprezentacije...

I tada se izvinio javnosti (ne i selektoru) tvrdeći da je u dogovoru sa ljekarom nacionalnog tima odlučio da se vrati u Madrid umjesto da igra meč protiv Luksemburga.

Ova neobaviještenost za sada ga je koštala samo mjesta u nacionalnom timu, dok ga neobaviještenost o samoizolaciji može po zakonu koštati čak tri godine zatvora.

Bonus video: