Kurtoa pregovara sa Čelsijem i koketira sa Realom

"Ono što sam rekao za Madrid je pogrešno shvaćeno. Imam dvoje djece, oni žive u Madridu i nije lako", kazao je Kurtoa
0 komentar(a)
Tibo Kurtoa, Foto: Reuters
Tibo Kurtoa, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.02.2018. 16:44h

Golman Čelsija Tibo Kurtoa rekao je da pregovara sa klubom o novom ugovoru, ali da će njegov menadžer "saslušati" ako stigne ponuda iz Real Madrida.

Ugovor 25-godišnjeg belgijskog golmana ističe 2019, a mediji spekulišu da će se vratiti u Madrid i potpisati za Real. Kurtoa je tri godine proveo na pozajmici u Atletiko Madridu.

Kurtoa je početkom mjeseca izjavio da je "njegovo srce u Madridu", a novinari su ga pitali da to objasni.

"Nisam siguran oko moje budućnosti, a ono što sam rekao za Madrid je pogrešno shvaćeno. Imam dvoje djece, oni žive u Madridu i nije lako. Ostalo mi je godinu dana ugovora sa Čelsijem i srećan sam što pregovaramo. Oni su mi prvi ukazali povjerenje i to neću zaboraviti. Ne mislim da će me (predsjednik Reala) Florentino Peres zvati. On će zvati mog menadžera a ovaj će ga saslušati", rekao je Kurtoa, prenio je Skaj.

Čelsi ove sezone neće odbraniti šampionsku titulu u Premijer ligi pošto na 4. mjestu zaostaje 19 bodova za prvoplasiranim Mančester sitijem.

Ekipa Antonija Kontea sinoć je na svom Stamford Bridžu odigrala neriješeno 1:1 protiv Barselone, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Revanš je na programu 14. marta u Španiji.

Bonus video: