SPFCG: Počeo trening kamp za igrače bez ugovora

„Smatram da je ovo izuzetno dobra akcija za sve momke koje smo selektovali, jer sam siguran da će na kampu odraditi kvalitetan dio priprema, a kroz utakmice sa profeionalnim ekipama iz regiona dobiti mogućnost da budu primjećeni i angažovani u nekom u od klubova", kaže trener Nenad Vukčević
1 komentar(a)
SPFCG, Foto: SPFCG
SPFCG, Foto: SPFCG
Ažurirano: 27.06.2018. 17:44h

Sindikat profesionalnih fudbalera Crne Gore (SPFCG) počeo je danas sa realizacijom FIFPro projekta "Trening kamp 2018" za igrače bez ugovora.

Nakon što je pristigao veći broj prijava, selektovano je 18 igrača, koji će od danas pa do 1. jula boraviti u Beranama.

Drugi dio kampa, od 1. do 6.jula, ekipa SPFCG sastavljena od igrača bez ugovora provešće na Zlatiboru, gdje će odigrati dvije utakmice protiv profesionalnih ekipa.

Ekipu će voditi Nenad Vukčević.

„Smatram da je ovo izuzetno dobra akcija za sve momke koje smo selektovali, jer sam siguran da će na kampu odraditi kvalitetan dio priprema, a kroz utakmice sa profeionalnim ekipama iz regiona dobiti mogućnost da budu primjećeni i angažovani u nekom u od klubova. Prvi dio priprema u Beranama biće trenažni proces gdje ćemo raditi dva puta dnevno, a u drugom dijelu koji odrađujemo na Zlatiboru, odigraće se tri kontrolne utakmice. Momci će odraditi svoj dio posla maksimalno profesionalno i nadamo se da ćemo kroz ovaj projekat pomoći nekom od ovih momaka da pronađe angažman“, izjavio je Vukčević.

Na Trening Kampu učestvuju sljedeći igrači: Nikola Delibašić, Filip Rosandić, Jovan Pajović, Aleksa Đurković, Lazar Mučalica, Srđa Tatlović, Luka Božović, Srđa Kosović, Miloš Vukčević, Matija Stijepović, Jovan Batuta, Koča Krstović, Edin Nikočević, Miloš Gazivoda, Ivan Knežević, Anđeo Drobnjak, Savo Gazivoda i Predrag Sekulović.

Bonus video: