Vlasnik Milana demantuje da je bankrotirao

Svjetski mediji su nedavno javili da Li nije uopšte ni biznismen, niti vlasnik rudnika fosfora u Kini, a prije dva dana pojavila se informacija i da je izgubio sve što je imao
2 komentar(a)
Li Milan, Foto: Reuters
Li Milan, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.02.2018. 13:15h

Vlasnik Milana Jonghong Li demantovao je natpise italijanskih medija da su njegove kompanije bankrotirale i da nema novca da finansira "rosonere".

Jonghong Li je u aprilu 2017. godine kupio Milan od Silvija Berluskonija za 740 miliona eura, a u tokom ljeta je u ekipu uloženo više od 200 miliona eura.

Svjetski mediji su nedavno javili da Li nije uopšte ni biznismen, niti vlasnik rudnika fosfora u Kini, a prije dva dana pojavila se informacija i da je izgubio sve što je imao.

Li je objavio saopštenje u kojem je naglasio da se takvim vijestima "u velikoj mjeri šteti njegovoj porodici, klubu i kompaniji".

"Situacija kada je u pitanju svojina u mom posedu je stabilna. Klub i kompanija stabilno rade, tako da se nadam de se neće i dalje govoriti o vijestima koje nisu tačne", rekao je Li.

Milan je trenutno sedmi u italijanskom šampionatu sa 41 bodom, a u četvrtak dočekuje bugarski Ludogorec u šesnaestini finala Lige Evrope.

Bonus video: