Gledanje u nebo: Prvoligaši će ponovo probati u subotu

Duel Zete i Budućnosti, koji direktno prenosi Arena Sport, počinje u 13 časova, dok će preostala četiri susreta početi sat kasnije
0 komentar(a)
Zeta Budućnost odlaganje, Foto: Savo Prelević
Zeta Budućnost odlaganje, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 21.02.2018. 11:44h

Mečevi 20. kola Prve crnogorske Telekom fudbalske lige odigraće se u subotu, odlučila je Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore.

Duel Zete i Budućnosti, koji direktno prenosi Arena Sport, počinje u 13 časova.

Za 14 sati zakazani su mečevi Iskra - Kom Eurozox, Mladost - Dečić i Grbalj - Rudar, dok će Petrovac i Sutjeska igrati pod Malim brdom u 17 sati.

Ekipe Grblja i Rudara odigraće samo drugo poluvrijeme, susreta koji je juče prekinut nakon prvih 45 minuta, kod rezultata 0:0.

Utakmice prvog proljećnjeg kola nisu odigrane ili su prekinute juče, zbog lošeg stanja terena u Podgorici, Golubovcima, Petrovcu, Radanovićima i Danilovgradu.

Ono što, međutim, brine jeste vremenska prognoza - prema najavama, kiša će i narednih dana padati u cijeloj Crnoj Gori, pa je pitanje da li će tereni do subote biti u boljem, ili, što je realnije, u gorem stanju...

Komisija za takmičenja je odlučila da se utakmice 21. kola odigraju se u srijedu, 28. februara, dok su mečevi 22. kola na programu u nedjelju, 4. marta.

Bonus video: