Napio se na "korona žurci", slupao luksuzni Range rover, pa pozvao ljude da ne izlaze iz kuća

Džek Griliš, 24-godišnji momak iz Birmingema, fudbaler koji zarađuje skoro 50 hiljada funti sedmično, nije mogao da odoli nakon poziva prijatelja, a penthaus u kojem je divljao sa nekadašnjim saigračem jutro nakon žurke posjetila je policija
5408 pregleda 0 komentar(a)
Na stubu srama: Džek Griliš, desetka Aston Vile, Foto: Gareth Fuller
Na stubu srama: Džek Griliš, desetka Aston Vile, Foto: Gareth Fuller
Ažurirano: 30.03.2020. 19:50h

Ponajbolji igrač Aston Vile Džek Griliš kazao je da se osjeća "duboko osramoćen" nakon što se raskalašno ponašao u stanu svog nekadašnjeg saigrača Rosa Mekkomarka, nakon čega je pijan slupao svoj 70 hiljada funti vrijedan džip Range rover i oštetio još dva automobila na parkingu, sve u vrijeme totalne izolacije stanovništva zbog koronavirusa.

Velika epidemija nosi, međutim, sa sobom i nuspojave - neke od njih su i ozloglašene "korona žurke", koje se obično organizuju u stanovima.

Griliš, 24-godišnji momak iz Birmingema, fudbaler koji zarađuje skoro 50 hiljada funti sedmično, nije mogao da odoli, a penthaus u kojem je divljao sa nekadašnjim saigračem jutro nakon žurke posjetila je policija.

Nakon što je objelodanjena njegova pijana noć, dospio je na stub srama engleske javnosti, ne samo fudbalske...

"Pozdrav svima. Samo želim da napravim brzu video poruku o tome koliko sam duboko posramljen zbog svega što se dogodilo ovog vikenda.

"Znam da je teško vrijeme da se svi trenutno zaključavaju u svojim stanovima. Ja sam dobio sam poziv od prijatelja koji je tražio da dođem kod njega. Glupo sam pristao na to. Ne želim da iko napravi istu grešku kao i ja, pa preporučujem svima sve da ostanu kod kuće i da slijede pravila i smjernice koji su traženi od nas".

"Nadam se da će svi prihvatiti moje izvinjenje i da možemo da krenemo dalje kako bi u skoroj budućnosti mogli ponovo uživamo ​​u svemu nakon što sve ovo prođe", kazao je Griliš.

Bonus video: