Smolov kao Jović: Pobjegao u Rusiju na rođendan djevojci

Pozivajući se na klupske izvore, "As" piše da je Selta objavila kako je Smolov tražio dopuštenje da se vrati u domovinu zbog ličnih razloga, ali mu to La Liga nije dopustila
1909 pregleda 0 komentar(a)
Smolov
Smolov
Ažurirano: 06.04.2020. 09:54h

Fudbaler Selte, ruski reprezentativac Fjodor Smolov, prekršio je karantin, koji je na snazi u Španiji zbog pandemije koronavirusa i vratio se u Rusiju, javlja "As".

Pozivajući se na klupske izvore, "As" piše da je Selta objavila kako je Smolov tražio dopuštenje da se vrati u domovinu zbog ličnih razloga, ali mu to La Liga nije dopustila.

Tridesetogodišnji nogometaš je obavijestio Seltu o svom kretanju te je kazao da će se vratiti kada riješi neka pitanja u Rusiji. Navodno je otputovao u Rusiju na proslavu rođendana svoje djevojke.

Njegov saigrač Pione Sisto takođe je napustio Španiju prošlog mjeseca, prekršivši pravila o karantinu kako bi se vratio u Dansku. Španski mediji su objavii da on nije obavijestio Seltu o tome sve dok nije napustio zemlju.

Prošlog mjeseca je i napadač Reala Luka Jović stigao iz Španije u Beograd, da bi proslavio rođendan svoje djevojke...

Španija ulazi u četvrtu sedmicu karantina koji je produžen do 26. aprila kako bi ograničilo širenje koronavirusa koji je odnio više od 12.000 života u toj zemlji.

Bonus video: