Ronaldo spojio "galaktikose" - Roberto Karlos, Bekam, Figo i Kasiljas na vezi

Brazilac Ronaldo pozivao je jednog po jednog - Roberta Karlosa, Luisa Figa, Dejvida Bekama i Ikera Kasiljasa - da razgovaraju o slavnim danima, aktuelnom trenutku
2295 pregleda 1 komentar(a)
Galaktikosi
Galaktikosi

Bili su članovi čuvenih Realovih "galatktikosa", a sinoć ih je spojio karantin.

Brazilac Ronaldo pozivao je jednog po jednog - Roberta Karlosa, Luisa Figa, Dejvida Bekama i Ikera Kasiljasa - da razgovaraju o slavnim danima, aktuelnom trenutku...

"Situacija u kojoj se nalazimo jako je teška", rekao je Roberto Karlos:

"Nadam se da će se sve uskoro vratiti u normalu, izgubili smo puno ljudi, napustio nas je i Lorenco Sans".

Era "galalaktikosa" bila je nezaboravna:

"Sjećam se tih vremena, bilo je fantastično. Drago mi je da smo svi učestvovali", rekao je Karlos.

"Imali smo talent i priliku da ga spojimo u jedno. Osim toga, imali smo skromnost koja je potrebna za uspjeh", nadovezao se Luis Figo.

"Vrijeme koje smo proveli zajedno bilo je posebno. Bez obzira na to što smo bili velika i poznata imena, znali smo da moramo da radimo kao i svi ostali."

"Nismo mogli osvojiti sve, ali to je fudbal, zato ga volimo", objasnio je Ronaldo.

Sa Dejvidom Bekamom ga sada veže tenis. Bekamov sin Romeo trenira taj sport, a Ronaldo je rekreativac.

"Tenis mi je sada omiljeni sport. Ne mogu fudbal zbog povreda, nema toga što nisam povrđivao", dodao je slavni Brazilac.

Ipak, njih dvojicu posebno veže drugi posao u fudbalu - Ronaldo je vlasnik Valjadolida, Bekam Intera iz Majamija.

"Pokušavamo da ne trošimo novac jer ga više nemamo", rekao je Ronaldo.

"Nadam se da ćemo ostati u prvoj ligi jer dobijamo puno novca od televizija. Ne znam kako će La Liga završiti, nadamo se da će biti završena", rekao je Ronaldo.

Bekamov klub debitovao je u MLS ligi, dvije godine nakon osnivanja. Jedan meč i sezona je stala...

"Mi smo jako uzbuđeni oko kluba. Radi se o posebnom mjestu s posebnim ljudima. Pokušavam uzimati stvari od Mančester junajteda, Reala, Milana, PSŽ-a, pokušavam da učim od klubova u kojima sam igrao."

Bekam je uvijek bio cijenjen među Brazilcima.

"Sjećam se da ste mi Roberto Karlos i ti govorili da sam jedini Englez koji bi mogao da igra u brazilskoj selekciji. Nikad vam nisam vjerovao jer su Brazilci najbolji fudbaleri", rekao je Bekam, ali dobio pohvalu od Ronalda:

"Ti si jedan od najboljih vezista svih vremena. To kako si kontrolisao loptu, kako si je mogao 'zavući' gdje god si želio, a da me nisi ni pogledao u napadu, to je bilo strašno. Ja sam se samo kretao i lopta je došla", dodao je Brazilac.

Posljednja legenda Reala koja se pridružila razgovoru bio je Iker Kasiljas, koji se uspješno oporavio od srčanog udara koji je doživio 1. maja prošle godine na treningu Porta.

"Imao sam sreće da se to dogodilo na terenu, to mi je spasilo život. Da se dogodilo bilo gdje drugdje, danas ne bismo razgovarali", rekao je Kasiljas.

Bonus video: