Tare: Ništa od novog ugovora za De Fraja

"Ne radi se o tome da li De Fraj ima planove sa drugim klubovima. Mi jednostavno nismo mogli više da čekamo. Stvari su se promijenile, iako je u jednom trenutku bilo izvjesno da ćemo produžiti ugovor", kazao je Tare
0 komentar(a)
De Fraj Lacio, Foto: Beta-AP
De Fraj Lacio, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 19.02.2018. 20:59h

Lacio na kraju sezone ostaje bez Stefana de Fraja kojem ističe ugovor, najavio je sportski direktor Rimljana Iglji Tare.

Holanđanin i klub su dugo bili u pregovorima oko nastavlja saradnje, ali su isti stali i sada je jasno da će 26-godišnji defanzivac napustiti "Olimpiko" bez obeštećenja.

"Dali smo ponudu, De Fraj je nije prihvatio i očigledno je da nam se putevi razilaze na kraju sezone. Stefan je pravi profesionalac, dao je mnogo Laciju, kao i klub njemu... Prevazišli smo sopstvene mogućnosti, ponudili mu više nego što smo i pomislili, ali nismo se dogovorili", rekao je Tare.

Spekuliše se da De Fraj ima dogovor sa Interom, kao i da su i igri klubovi iz Premijer lige.

"Ne radi se o tome da li De Fraj ima planove sa drugim klubovima. Mi jednostavno nismo mogli više da čekamo. Stvari su se promijenile, iako je u jednom trenutku bilo izvjesno da ćemo produžiti ugovor", kazao je Tare.

Bonus video: