Nisam pričao sa Zidanom dvije godine, popušio sam šteku cigareta za 10 minuta

Nakon Evropskog prvenstva 2008. sam se ženio i supruga mi je rekla da ga pozovem. Nije mogao da stigne na večernju žurku, ali sam se obradovao kada je stigao sljedećeg jutra na aperitiv - rekao je Sanjol
7819 pregleda 1 komentar(a)
Čuvena scena: Zinedin Zidan udara Marka Materacija, Foto: Screenshot
Čuvena scena: Zinedin Zidan udara Marka Materacija, Foto: Screenshot

Svaki ljubitelj fudbala dobro pamti finale Mundijala 2006. u Njemačkoj i detalj koji ga je obilježio - udarac glavom Zinedina Zidana u grudi Marka Materacija.

„Azuri“ su nakon toga slavili na penale 5:3, a jedan od trojice koji su pogodili za „galske pjetlove“ u ruletu, Vili Sanjol, otvorio je dušu za španski „As“.

Pouzdani desni bek je otkrio da nije razgovarao sa Zizuom dvije godine nakon incidenta u Berlinu.

- Uđeš u svlačionicu, izgubio si i imaš momka koji tu priča i izvinjava se. Ali, ti to ne čuješ! Veoma si razočaran, u svom si svijetu. Nisam htio da prihvatim izvinjenje, niti da pričam sa njim. To nije bio trenutak. Otišao sam u kupatilo i tamo popušio 250 cigareta za 10 minuta - uz osmjeh je rekao nekadašnji igrač Bajerna.

Sanjol preuzima kapitensku traku od Zidana u Berlinu
Sanjol preuzima kapitensku traku od Zidana u Berlinu(Foto: Twitter)

Pomirili su se tek 2008, kada je defanzivac koji je ponikao u Sent Etjenu ženio.

- Nismo pričali dvije godine. Nakon Evropskog prvenstva 2008. sam se ženio i supruga mi je rekla da ga pozovem. Nije mogao da stigne na večernju žurku, ali sam se obradovao kada je stigao sljedećeg jutra na aperitiv - rekao je Sanjol, koji je 2017. kratko bio pomoćnik Karla Anćelotija u Bajernu, a onda na jednoj utakmici i glavni trener.

Bonus video: