Stop za Kejna: Totenhem ne prodaje najboljeg igrača

Već danima britanskim medijima kruži kuloarska priča da je predsjednik Totenhema Danijel Levi spreman da dopusti najboljem strijelcu i vođi ekipe odlazak u Junajted, ali za njega traži 200 miliona funti
689 pregleda 0 komentar(a)
Kejn, Foto: Rui Vieira
Kejn, Foto: Rui Vieira

Totenhem ne namjerava da proda Harija Kejna Mančester junajtedu ili bilo kojem drugom suparniku u Premijer ligi, objavio je u ponedjeljak britanski Skaj Sport ne navodeći izvor informacije.

Već danima britanskim medijima kruži kuloarska priča da je predsjednik Totenhema Danijel Levi spreman da dopusti najboljem strijelcu i vođi ekipe odlazak u Junajted, ali za njega traži 200 miliona funti, kako bi barem djelimično zatvorio mogući minus u klupskom budžetu.

Naime, trošak izgradnje Totenhemovog novog stadiona narastao je gotovo do jedne milijarde funti, a pandemija izazvana koronavirusom značajno će umanjiti planirane prihode za ovu godinu. Kako bi što više smanjio gubitke, Totenhem je bio među prvim engleskim klubovima koji je otpustio dio svojih zaposlenih.

Priču o mogućem mega-transferu podgrijali su navodi da je Kejn spreman da zamijeni Totenhemov dres Junajtedovim. Međutim, prema tvrdnjama neimenovanog izvora, kapiten engleske reprezentacije i dalje će predvoditi napad "spursa".

Bonus video: