Korona odvojila reprezentativca Crne Gore od porodice, Šćekić: Bebu sam vidio dva puta...

On je ostao u Beogradu, iako je imao vremena da ode u Crnu Goru
5336 pregleda 0 komentar(a)
Šćekić, Foto: AP
Šćekić, Foto: AP

Aleksandar Šćekić, crnogorski fudbalski reprezentativac, ostao je u Beogradu, a njegova porodica je u Crnoj Gori - fudbaler Partizana daleko od najmilijih provodi dane, priznaje da mu razdvojenost teško pada, posebno zato što je prije samo mjesec dana treći put postao otac.

“Iskreno, više brinem za njih, kako su i šta rade, nego što sam zabrinut za bilo šta drugo. Imam troje predivne djece, kćerku Helenu, sina Konstantina i prije mjesec nam se rodila još jedna kćerkica Teona, kada je sav ovaj haos praktično i počeo. Vidio sam je samo dva puta, odmah pošto se supruga porodila i od tada smo razdvojeni. Nije lako, ali izdržaćemo, samo da se sve ovo smiri, da prođe bez posljedica”, kaže Šćekić za klupski sajt.

On je ostao u Beogradu, iako je imao vremena da ode u Crnu Goru.

"Poslušao sam savjet ljudi u klubu i ostao u Beogradu. Ostali su svi fudbaleri Partizana, ne samo ja, jer je to naša obaveza. Zato se nisam dvoumio nimalo, profesionalac sam, fudbal je moj izbor i moj život. Kada sve ovo prođe, nadam se uskoro, bićemo opet zajedno i radujemo se tome neizmjerno”.

Fudbala nema, pitanje je kada će ga i biti...

“Biće teško klubovima da se vrate normalnom funkcionisanju. U jednu ruku možda bude i bolje, jer kako sam načuo možda neće biti ljetnje pauze i bićemo u takmičarskom ritmu. A u drugu ruku sigurno će kasnije doći do zamora igrača i može biti jako loše, jer zbog velikog broja utakmica nije moguće izdržati taj tempo”.

Bonus video: