Manćini: Italija može da bude prvak Evrope, Ibrahimović je na nivou Mesija i Ronalda

On je napomenuo da su Mariju Baloteliju, nestašnom momku italijanskog fudbala, vrata reprezentacije otvorena, ali da sve zavisi o njemu
2723 pregleda 0 komentar(a)
Roberto Manćini, Foto: Petr David Josek
Roberto Manćini, Foto: Petr David Josek
Ažurirano: 19.04.2020. 14:59h

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Roberto Manćini uvjeren je da njegova ekipa ima kvalitet da sljedeće godine na Evropskom prvenstvu ode do kraja i osvoji naslov prvaka, objavili su italijanski mediji.

"Ubjedljivo smo odradili kvalifikacije, igrali smo atraktivno, reprezentativci su stekli samopouzdanje, a navijači su ponovo uz nacionalni tim. Posljednji put smo bili evropski prvaci 1968. godine i bilo bi fantastično da vratimo naslov u Italiju nakon toliko godina. Sada imamo kvalitet da to ostvarimo", kazao je Manćini.

On je napomenuo da su Mariju Baloteliju, nestašnom momku italijanskog fudbala, vrata reprezentacije otvorena, ali da sve zavisi o njemu.

Takođe, Manćini je istakao da Zlatan Ibrahimović spada u krug najboljih igrača našeg doba, zajedno sa Leom Mesijem i Kristijanom Ronaldom.

"Ibrahimović će ostati upamćen kao jedan od najboljih napadača svih vremena, i za mene je on na istom nivou kao i Mesi i Ronaldo", dodao je Manćini.

Bonus video: