Rakitić: Ako se ne nastavi, treba da budemo prvaci

U trenutku prekida sezone, Barselona je bila na vrhu tabele sa dva boda prednosti u odnosu na Real Madrid, uz 11 kola do kraja
1141 pregleda 0 komentar(a)
Rakitić, Foto: Manu Fernandez
Rakitić, Foto: Manu Fernandez

Vezni fudbaler Barselone, Ivan Rakitić, vjeruje da bi njegov tim trebalo da bude proglašen šampionom ukoliko se La Liga ne nastavi.

U trenutku prekida, ekipa Kikea Setijena bila je na vrhu tabele sa dva boda prednosti u odnosu na Real Madrid, uz 11 kola do kraja.

“Svi želimo ponovo da igramo i da osvojimo titulu utakmicama. Takođe razumijem i da će se sezona završiti ako ne možemo na neki način da se vratimo na teren. Ako smo na vrhu, onda moramo da budemo šampioni, ali prethodno svi rokovi za nastavak moraju da prođu. Idealni scenario jeste da završimo kad god, sa dobro napravljenim planom, pogotovo uzevši u obzir i sljedeću sezonu“, kaže hrvatski internacionalac.

Već neko vrijeme Rakitića povezuju sa odlaskom iz kluba sa kojim mu ugovor ističe 2021. godine.

“Ne želim da odajem utisak da sam ljut ili nešto slično. Nije tako. Miran sam i srećan tu gdje sam, ali uvijek postoje dvije strane, želimo da stvari uradimo dobro“, dodao je Rakitić, kako prenosi Sport klub.

Bonus video: