Tuča u svlačionici: Murinjo i Pogba u klinču?

"Misliću o njemu u nedjelju, ne danas i sjutra. Trenirao je juče normalno, a ljekari su mi rekli da danas nije spreman", kazao je Murinjo u petak
3 komentar(a)
Murinjo pogba, Foto: Reuters
Murinjo pogba, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.02.2018. 14:22h

Žoze Murinjo i Pol Pogba umalo se nisu potukli u svlačionici, nakon poraza od Njukasla u prošlom kolu Premijer lige - tako tvrdi tabloid "San", pozivajući se na izvore iz kluba.

Kako javlja ovaj list, njih dvojica imali su prvo žestoku verbalnu raspravu, koja je prerasla u fizički incident manjih razmjera, a veći su spriječili igrači i članovi stručnog štaba.

Murinjo je protiv Njukasla zamijenio Pogbu, poslije utakmice je rekao da je to uradio, jer "jednostavne stvari nije radio na jednostavan način".

Engleski mediji su odmah konstatovali da je Portugalac definitivno izgubio povjerenje u najskupljeg igrača, te da je njihov odnos potpuno poremećen.

"San" je danas otišao i korak dalje.

U prilog priči o incidentu ide i to što je Pogba propustio meč sa Hadersfildom u FA kupu, zbog misteriozne bolesti.

Dan prije meča, Murinjo nije mnogo komentarisao zdravstveno stanje francuskog fudbalera.

"Misliću o njemu u nedjelju, ne danas i sjutra. Trenirao je juče normalno, a ljekari su mi rekli da danas nije spreman", kazao je Murinjo u petak.

Nije samo Pogba bio na Murinjovoj tapetu, poslije poraza od Njukasla, već je Portugalac imo šta da kaže i Filu Džonsu, sa kojim se, takođe, našao "u klinču".

Junajted je juče izborio plasman u četvrtfinale FA kupa, pobjedom nad Hadersfildom 2:0.

Bonus video: