Mojze Ken organizovao žurku, iz Evertona poručuju: Zapanjeni smo, neprihvatljivo ponašanje

"Klub je izrazio veliko razočaranje i jasno stavio do znanja igraču da su takve akcije neprihvatljive. Redovno smo naglašavali važnost poštovanja svih džravnih smjernica, uključujući i pravila ponašanja kod kuće i van nje"
1428 pregleda 0 komentar(a)
Ken, Foto: Reuters, Reuters
Ken, Foto: Reuters, Reuters
Ažurirano: 26.04.2020. 10:33h

Još jedan fudbaler Premijer lige nalazi se u centru pažnje zbog kršenja mjera koje je propisala Vlada Velike Britanije usljed pandemije koronavirusa.

Mojze Ken, igrač Evertona organizovao je žurku kod kuće i prekršio smjernice britanskih vlasti.

Iz kluba su zaprepašćeni i razočarani ponašanjem mlade zvijezde.

„Everton je zaprepašćen saznanjem o incidentu tokom kojeg je naš igrač ignorisao smjernice Vlade Velike Britanije i klupsku politiku u vezi koronavirusa. Klub je izrazio veliko razočaranje i jasno stavio do znanja igraču da su takve akcije neprihvatljive. Redovno smo naglašavali važnost poštovanja svih državnih smjernica, uključujući i pravila ponašanja kod kuće i van nje. Sve to serijom zvaničnih obavještenja svim zaposlednim u klubu, uključujući i igrače. Angažman ljudi u našem zdravstvenom sistemu je zaista nevjerovatan, zaslužuju poštovanje za naporan rad i žrtvu koju podnose, a najbolji način da im to poštovanje pokažemo jeste da učinimo sve što možemo da ih zaštitmo“, saopšteno je iz kluba.

Prije Kena u centru pažnje zbog sličnih postupaka bili su Džek Griliš i Kajl Voker.

Ken je u Everton stigao prošle godine, ali se nije naigrao.

Bonus video: