"Nemoguće da si savršen, mora da te žena vara..."

"Volio sam da izlazim i jedne večeri u klubu sam se potukao sa nekim opasnim momcima. Bila je žestoka tuča, koja je mogla da ima i nastavak... Rekao sam sve Franćesku i Danijeleu, oni su to svojim vezama riješili.... Mogli su sve", kazao je Osvaldo
2872 pregleda 1 komentar(a)
Toti i Osvaldo
Toti i Osvaldo

Danijel Osvaldo, argentinski napadač sa italijanskim državljanstvom, ostavio je svojevremeno dobar trag u Seriji A, igrajući za Fiorentinu, Bolonju, Juventus, a posebno tokom dvije sezone u Romi.

Davao je golove, stekao i status reprezentativca Italije...

U razgovoru za argentinske medije pričao je o danima u Romi i otkrio kako su ga Franćesko Toti i Danijele de Rosi izvukli iz neprijatne situacije.

"Volio sam da izlazim i jedne večeri u klubu sam se potukao sa nekim opasnim momcima. Bila je žestoka tuča, koja je mogla da ima i nastavak... Rekao sam sve Franćesku i Danijeleu, oni su to svojim vezama riješili.... Mogli su sve", kazao je Osvaldo.

Sa velikim poštovanjem priča o Totiju...

"On je najbolji fudbaler koga sam vidio, ali ne samo to - on je savršen čovjek. Izgleda dobro, ima sjajne osobine, veliki je drug, kulturan momak... Više puta sam mu rekao da nije moguće da je tako savršen, mora da ima neku manu. Rekao sam mu - mora da te žena vara, nešto mora da nije u redu kod tebe. Ali, ne - imao je i savršenu vezu. Jednostavno, čovjek bez greške", kazao je Osvaldo.

Najviše žali što nije igrao za Italiju na Mudijalu 2014.

"Selektor Ćezare Prandeli me nije ni zvao da mi kaže da ne idem, a zasluživao sam. U medijima je pisalo da sam Argentinac, a ne Italijan i on me precrtao. Nadam se da provodi užasno vrijeme u karantinu", kazao je Osvaldo.

Bonus video: