VELIKI USPJEH

Savićević primio gejming reprezentativce: Svim srcem za vas na EEuru

Predsjednik FSCG je čestitao Demiru Ramoviću i Vučeti Šćepanoviću na izuzetnom uspjehu koji su ostvarili plasmanom na prvo gejming Evropsko prvenstvo u fudbalu
1386 pregleda 0 komentar(a)
Vučeta Šćepanović i Demir Ramović (arhivska fotografija), Foto: FSCG
Vučeta Šćepanović i Demir Ramović (arhivska fotografija), Foto: FSCG

Predsjednik FSCG Dejan Savićević ugostio je danas u Kući fudbala gejming crnogorske reprezentativce koju su izborili plasman na UEFA EEURO 2020.

Savićević je čestitao Demiru Ramoviću i Vučeti Šćepanoviću na izuzetnom uspjehu koji su ostvarili plasmanom na prvo gejming Evropsko prvenstvo u fudbalu.

"Izuzetno mi je drago što će Crna Gora imati predstavnike na prvom gejming evropskom prvenstvu koje organizuje UEFA. Biti u društvu najboljih u Evropi je velika stvar i vas dvojica ste plasmanom na završni turnir postavili sebe i Crnu Gori na gejming mapu Evrope kada je elektronski fudbal u pitanju. Žao mi je što zbog kompletne situacije izazvane novim koronavirusom i promjene termina održavanja Evropskog prvenstva nećete putovati u London na završni turnir kako je prvobitno planirano… Ipak, iako ćete igrati finalne mečeve u drugom ambijentu, znamo da ćete dati sve od sebe da našu zemlju predstavite na najbolji mogući način i navijaćemo od sveg srca za vas", rekao je Savićević.