Barsina svlačionica je odbacila Rakitića nakon epskog meča na "Enfildu"?

"Izvinjavam se, ali ja sam otac i muž. Meni je porodica na prvom mjestu. Otišao sam u Sevilju da budem s njima", objašnjavao je saigračima Rakitić
3476 pregleda 0 komentar(a)
Ivan Rakitić je nepoželjan u Barsi, Foto: Beta/AP
Ivan Rakitić je nepoželjan u Barsi, Foto: Beta/AP

Problemi Ivana Rakitića u Barseloni počeli su nakon čuvene eliminacije od Liverpula u polufinalu Lige šampiona u sezoni 2018/19.

Tako tvrdi katalonski "Sport" i navodi šta su konkretno hrvatskom vezisti zamjerili saigrači poslije jednog od najtežih poraza u istoriji (4:0, nakon pobjede od 3:0 na "Nou kampu").

"Nakon tog debakla, Rakitić je s porodicom otišao na tradicionalni sajam u Sevilji. To se baš nikom nije dopalo. Tada je bilo najmanje prikladno da neko od nas šeta ulicama Sevilje", navodno je jedan od igrača Barse rekao svom menadžeru koji je kasnije tu priču plasirao u javnost.

Ionako loša atmosfera nakon poraza postala je još gora zbog Rakitića. Uzalud se i izvinjavao ekipi.

"Izvinjavam se, ali ja sam otac i muž. Meni je porodica na prvom mjestu. Otišao sam u Sevilju da budem s njima", objašnjavao je saigračima Rakitić.

"Sport" ističe da su Rakitića prije svih odbacili lideri Lionel Mesi i Luis Suares.

Sada je nekadašnji fudbaler Bazela, Šalkea i Sevilje na izlaznim vratima. Pominje se i povratak u Andalusiju, kao i prelazak u Inter, Juventus, Pari Sen Žermen, Totenhem...

Bonus video: