I Melo odgovorio Kjeliniju: Taj defanzivac treba da zna šta je osnovno pravilo svlačionice

"Daleko je lakše da pljuje po osobi koja mu se ne sviđa u knjizi, nego da to uradi u četiri oka", kaže Brazilac
2468 pregleda 1 komentar(a)
Felipe Melo, Foto: Gazetaesportiva.com
Felipe Melo, Foto: Gazetaesportiva.com
Ažurirano: 09.05.2020. 17:59h

Intervju Đorđa Kjelinija, u kojem je otkrio detalje iz autobiogradske knjige "Ja, Đorđo", prvo je naljutio Marija Balotelija, a onda i Felipea Mela.

Kjelini je istakao da je Baloteli negativna osoba, kao i da je brazilski vezista najgori od svih s kojima je igrao.

Popularni Felepao je odgovorio u svom stilu - nijednom nije pomenuo Kjelinijevo ime već ga zove "questo difensore". U prevodu: taj defanzivac.

"Bilo bi zanimljivo vidjeti na osnovu čega on mene ocjenjuje, ali u svakom slučaju nemam problem da odgovorim tom defanzivcu. Dok sam bio u Juventusu nikada nisam pokazao nepoštovanje prema bilo kome u klubu, od saigrača, do trenera... Kaže da ja sa mnom sve uvijek bilo na ivicu tuče?! Zašto me onda nije udario ili izazvao, pa da se tučemo? Daleko je lakše da pljuje po osobi koja mu se ne sviđa u knjizi, nego da to uradi u četiri oka".

"Ne znam zašto je taj defanzivac tako ljut na mene. Možda jer sam ga igrajući za Galatasaraj eliminisao iz Lige šampiona, ili jer sam s Brazilom pobijedio njegovu Italiju na Kupu konfederacija? Ili je možda ljut zato što je za Italiju odigrao preko 100 utakmica, a nije osvojio ništa", navodi Melo.

Brazilac nikada nije krio da je navijač Intera, za koji je igrao od 2015. do 2017.

"Taj defanzivac je rekao da mrzi Inter. Zašto? Možda zato što je Inter osvojio sve trofeje u jednoj godini... Imao bih i ja dosta toga da kažem o njemu, ali ću se zaustaviti. Jer, za razliku od tog defanzivca ja znam staro fudbalsko pravilo da ono što se dogodi u svlačionici, ostaje u svlačionici", zaključio je Melo.

Bonus video: