Novović: Igrači OFK Titograda vrijedno su trenirali u izolaciji

Kapiten OFK Titograda smatra da su njegovi saigrači ispoštovali program pojedinačnih treninga
1181 pregleda 0 komentar(a)
Ivan Novović, Foto: Savo PRELEVIC
Ivan Novović, Foto: Savo PRELEVIC

Fudbalski savez Crne Gore ovjavio je nastavak sezone 1. juna, a OFK Titograd je pripreme počeo petog maja. Igrači Zorana Govedarice treniraju u skladu sa preporukama Nacionalnog koordinacionog tijela za suzbijanje zaraznih bolesti.

Kapiten “romantičara” Ivan Novović, za klupski sajt je rekao da su njegovi saigrači i on jedva čekali trenutak da izađu na teren, da se vrate treninzima i onome što najviše vole da rade.

“Nismo navikli na ovako dugu pauzu. Dok su trajale mjere izolacije imali smo program po kom su svi igrači trenirali individualno, u kućnim uslovima i svi smo ga ispoštovali do kraja. To nam daje malo samopouzdanja na početku, jer smo se ipak vratili u koliko toliko dobrom fizičkom stanju. Takođe, taj program nam je pomogao da sada mnogo brže i lakše uhvatimo ritam”, objašnjava Novović.

“Svi smo se uželjeli fudbala i sa nestrpljenjem čekamo nastavak lige. Do tada, moramo da radimo vrijedno i pametno, kako bi u nastavak sezone ušli što spremniji i ostvarili dobre rezultate”, poručio je Novović.

FSCG obustavio je takmičenje u Prvoj ligi nakon 23. kola, 7. marta.

Bonus video: