Savo Milošević: Ljudski šljam koji je spreman na sve

Trener Partizana demantovao da se sukobio sa navijačima

22311 pregleda 0 komentar(a)
Savo Milošević, Foto: BETAPHOTO
Savo Milošević, Foto: BETAPHOTO

Trener fudbalera Partizana demantovao je da je imao sukob sa navijačima tog kluba, o čemu su sinoć pisali srpski mediji.

Milošević je, navodno, dobio i nekoliko udaraca u klupskom restoranu, kada se sreo sa pripadnicima navijačke grupe.

"Ta priča traje već mjesec i po dana i trudio sam se da izbjegnem da pričam o budalaštinama i izmišljotinama. Nemam ni vremena da se time bavim, a s druge strane sam i oguglao na razne izmišljotine o meni koje sam pročitao u međuvremenu. Ali sam doveden u situaciju da ne mogu, a da ne reagujem.

Jasno je da je priča smišljena nekoliko dana uoči nastavka prvenstva da se ja destabilizujem i vjerovatno klub i igrači. Mislim da je to instruirano. Neke 'medije' ne mogu da svrstam u novinare jer bi bio grijeh prema pravim novinarima. Upoznao sam mnogo novinara i dobrih i loših i manje dobrih, ali ove ne mogu da svrstam uopšte u novinare. To je običan ljudski šljam koji je zarad ličnih interesa spreman da gazi po ljudima. Ja ponavljam da mene neće poremetiti, ali sam bio u situaciji da objašnjavam djeci. To mi govori da su ti ljudi spremni na sve. Pretpostavljam da imaju neke nadređene koji im to naređuju", kazao je Milošević.

Bonus video: