Danski klub postavio video bim da ga navijači uživo bodre

Odlučeno je da pristalice domaćeg kluba butu „smještene” na ekranu veličine 40 sa tri metra, a AGF je mislio i na ostale, pa je za navijače gostiju i neutralne ljubitelje fudbala pripremio dva manja video bima

222 pregleda 0 komentar(a)
Kompjuterska animacija nove ideje, Foto: www.agf.dk
Kompjuterska animacija nove ideje, Foto: www.agf.dk

Sablasno prazne tribine na terenima Bundeslige ubijaju čar fudbala, ali su se komšije Njemaca sjetile kako da tome doskoče.

AGF Arhus će večeras od 19 časova dočekati Randers, a sa tribina će imati veliku podršku navijača. I to pravih, a ne „kartonskih” kao u Njemačkoj.

Razlika je samo što fanovi neće biti uživo prisutni na „Seres parku”, već će utakmicu pratiti sa video bimova i pružati podršku svojim miljenicima.

Odlučeno je da pristalice domaćeg kluba butu „smještene” na ekranu veličine 40 sa tri metra, a AGF je mislio i na ostale, pa je za navijače gostiju i neutralne ljubitelje fudbala pripremio dva manja video bima.

„Nikada nisam bio zauzet ovoliko prije utakmice, a na stadionu neće biti navijača. Moje kolege su se ‘odrale’ da sve ovo pripreme”, rekao je Soren Karlsen, portparol AGF-a.

Bonus video: