Marko Janković pred meč sa Viktorijom: Hladna glava, vrelo srce

Reprezentativac Crne Gore istakao je da se crno-bijeli neće zadovoljiti postignutim uspjehom, već će pokušati da naprave korak više
0 komentar(a)
Marko Janković, Foto: Beta/AP
Marko Janković, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 13.02.2018. 13:59h

Fudbaler Partizana Marko Janković rekao je da ne osjeća euforiju pred utakmicu Lige Evrope protiv Viktorije Plzenj, ali da će ekipa učiniti sve da napravi korak više i eliminiše češki tim .

"Nema nikakve euforije, dobro smo radili i dalje ćemo do utakmice u koju ulazimo mirne glave, ali vrelog srca. Idemo iz skromnosti i bez arogantnog stava da damo sve od sebe i ostvarimo što bolji rezultat", izjavio je Janković za klupski sajt.

Reprezentativac Crne Gore istakao je da se crno-bijeli neće zadovoljiti postignutim uspjehom, već će pokušati da naprave korak više.

"Napravili smo veliki uspeh, ali u Partizanu se uvijek traži više. Čak i kada ostvarite nešto što niko nije očekivao mora se onda ići i preko te granice. Svi očekuju od nas da prođemo Plzenj koji nije zvučno ime, ali je izuzetno dobra ekipa", kazao je Janković.

Prva utakmica šesnaestine finala Lige Evrope između Partizana i Viktorije Plzenj igra se u četvrtak od 21.05 u Beogradu, dok je revanš sedam dana kasnije u Češkoj.

Bonus video: