Carević ima više opcija: Portugal, Vigo, Barselona...

On je nedavno potpisao ugovor sa menadžerskom agencijom "Media Base Sports", čiji je prvi čovjek Pere Gvardiola, brat Pepa Gvardiole

4981 pregleda 273 reakcija 1 komentar(a)
Lazar Carević, Foto: FC Barcelona
Lazar Carević, Foto: FC Barcelona

Lazar Carević, 21-godišnji crnogorski golman i član Barseloninog B tima, nalazi se na raskrsnici karijere.

I putevi mogu da ga odvedu u Portugal - kako javlja "Mundo deportivo", on ima ponudu Vitorije Gimaraeš da bude prvi čuvar mreže tima, koji je stabilan prvoligaš, a čest učesnik i evropskih takmičenja.

Prvi golman Vitorije, Brazilac Daglas Žesus ima već 37 godina i klub mu traži zamjenu.

"Mundo deportivo" piše i da je Carevićeva druga opcija - odlazak u Seltu.

Postoji i treći put.

Njemu u julu ističe ugovor sa Barselonom, koja će, tvrdi list, pokušati da ga ubijedi da potpiše novi, te da se sa Injakijem Penjom takmiči za mjesto drugog golmana prve ekipe, iza neprikosnovenog Marka Andrea Ter Štegena. Malo je, međutim, vjerovatno da će Carević ostati u Barsi.

On je nedavno potpisao ugovor sa menadžerskom agencijom "Media Base Sports", čiji je prvi čovjek Pere Gvardiola, brat Pepa Gvardiole.

Gvardiola je u menadžerskim vodama od 2009. godine, a njegovi klijenti su Luis Suares, Žunior Firpo, Vilijam Karvaljo...

On je, takođe, jedan od vlasnika španskog prvoligaša Đirone, pa je i to jedna od opcija za talentovanog golmana, koji je karijeru počeo u Grblju.

Carević je prošle godine imao dvije povrede koljena - jednu u januaru, drugu u avgustu - koje su malo usporile njegovu karijeru.

Kada se oporavio od druge povrede, zauzeo je mjesto na golu Barse B, koja igra u trećoj i bori se za ulazak u drugu špansku ligu.

Bonus video: