Šampion bez motiva i energije, Petrovcu bod za bijeg iz zone baraža

Najveću šansu za Sutjesku protiv Petrovca nije iskoristio Kojašević - golman gostiju Mugoša odbranio mu je zicer u 43. minutu. Ostalo je 0:0

1759 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Sutjeska je protiv Petrovca 90 minuta jalovo napadala, konkretniji pritisak napravila je tek u finišu, ali je najveću šansu propustila u prvom dijelu - nestvarno je šta nije realizovao Damir Kojašević, kome je golman gostiju Sava Mugoša "skinuo" zicer sa sedam-osam metara u 43. minutu.

Ostalo je 0:0, a bod mnogo više znači gostima, koji su pobjegli iz zone-baraža. "Nismo iskoristili šanse, u finišu prvog poluvremena, u nastavku takođe. Rival dobro branio", kazao je Božo Marković, napadač Sutjeske.

Domaći su malo pojačali ritam u nastavku, dobru šansu u 60. minutu imao je Grivić, pokušali su u finišu i Marković, Janković i rezetrvisa Ćetković, no Petrovac se odbranio.

Zaprijetili su jednom dobro i gosti, preko Petra Vukčevića. "Remi u Nikšiću je rezultat koji nas zadovoljava, bez dileme. Taktički smo dobro stajali na terenu, imali smo i malo sreće, te sjajnog Mugošu na golu", istakao je Nenad Vukčević, trener Petrovca.

Bonus video: