Kođo, Jamoa, a sada i Sopo: Zeta nastavila "afrički ples"

Grbalj - Zeta 0:2. Domaći sve bliži Drugoj ligi, Golubovčani gledaju ka Evropi

1890 pregleda 0 komentar(a)
Sopo je "razgrnuo" Grbljane, Foto: S. Prelević
Sopo je "razgrnuo" Grbljane, Foto: S. Prelević

Drugo kolo zaredom, Zeta pleše po “afričkim notama” - nakon Kođa Nijaveđija (Togo) i Aleksa Jamoe (Gana), koji su pogodili protiv Rudara prije četiri dana, mrežu Grblja u Radanovićima proparao je Kamerunac Alfonse Sopo, sjajnim udarcem lijevom nogom sa ivice šesnasterca u 32. minutu.

Ekipa Dejana Roganovića bila je bolji rival od domaćina, a drugu vezanu pobjedu nakon pauze potvrdio je Bošnjak u nadoknadi za konačnih 0:2.

"Odigrali smo još jednu dobru i lijepu utakmicu i potpuno zasluženo stigli do trijumfa nad Grbljem. Kontrolisali smo igru od početka do kraja. Možda smo još u prvom poluvremenu mogli da riješimo pitanje pobjednika, ali moramo biti zadovoljni. Ovaj trijumf svakako je vjetar u leđa pred naredne mečeve koji nas čekaju u šampionatu", rekao je trener Zete Dejan Roganović.

Posljednjeplasirani Grbalj i dalje je na minus pet od pretposljednjeg Koma, ali vremena je sve manje, a Druga liga sve bliže.

"Potpuna dominacija Zete, bili su bolji u svim segmentima igre i nemamo za čime da žalimo, istakao je Marko Vidojević, trener Grblja.

Bonus video: