Konte: Katastrofalan sam u ubjeđivanju kada mi trebaju pojačanja

"Moram više da razgovaram sa trenerima koji su veoma, veoma dobri u ubjeđivanju klubova da potroše novac na kupovinu vrhunskih igrača", naveo je Italijan
50 pregleda 3 komentar(a)
Liga šampiona Antonio Konte, Foto: Reuters
Liga šampiona Antonio Konte, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.02.2018. 15:25h

Menadžer Čelsija Antonio Konte rekao je da katastrofalno obavlja svoj posao kada je u pitanju ubjeđivanje članova uprave o kupovini novih igrača.

Konte je u više navrata kritikovao politiku kluba vezano za januarski prelazni rok i nagovijestio da se on ne pita mnogo prilikom transfera.

"Skaj sports" je nedavno prenio da su u Čelsiju ljuti na Italijana zbog takvih izjava, ali i zbog loših igara i rezultata ekipe.

Upitan da li može da pojača ekipu, Konte je odgovorio:

"Ne znam".

"Prema iskustvu, najbolje rezultate sam napravio sa igračima sa kojima sam morao da radim. Ja im pomažem da napreduju. To je moj zadatak i u tome sam veoma dobar. Ali, mislim da sam katastrofalan u ubjeđivanju kluba oko kupovine igrača. Mislim da u tom smislu moram mnogo da se popravim", rekao je Konte.

Kako kaže, poslušaće savjete kolega.

"Moram više da razgovaram sa trenerima koji su veoma, veoma dobri u ubjeđivanju klubova da potroše novac na kupovinu vrhunskih igrača", naveo je Konte.

Bonus video: