Solskjer: Ura, uskoro krećemo

Sezona u Engleskoj biće obnovljena 17. juna derbijem Mančester siti - Arsenal

423 pregleda 1 komentar(a)
Nketia je postigao het-triok protiv Čarltona, Foto: Twitter
Nketia je postigao het-triok protiv Čarltona, Foto: Twitter

Engleska je na to čekala tri mjeseca! Ovog vikenda su grandovi ostrvskog i svjetskog fudbala odigrali prve utakmice.

I dok su Mančester junajted, Čelsi i Totenhem igrali fudbal sa ekipama iz svog igračkog rostera, dotle je Arsenal odigrao pripremnu utakmicu sa drugoligašem koji se bori za opstanak, Čarltonom.

Nije bilo sudija, pa su njihovu ulogu preuzeli treneri, ali ni socijalne distance, kako pokazuju fotografije na društvenim mrežama.

U sudaru dva tima "đavola" nije bilo pobjednika 4:4, u jednom timu blsitali su Rašford sa het-trikom i Pogba sa golom i dvije aistencije oporavljenom Rašfordu. Marsijal je u drugoj ekipi imao po gol i asistenciju, Mektomini gol, a najbolji je sa po dva goal i asistencije bio Portugalac koji je preporodio Junajted, Bruno Fernandeš.

"Ura, i utakmice će skoro", uzviknuo je sudija meča a glavni trener Junajteda Ole Gunar Solskjer.

Čelsijevi igrači nisu objavili rezultat međusobnog duela, samo je Loftus-Čik pokazao kakav je gol postigao, ali zato su u Totenhemu najzadovoljniji i pravi su dobitnici pauze zbog pandemije.

"Nisam igrao fudbal pola godine i to prvi put za pet godina. Taman sam se pripremao za priključak radu u ekipi kada su proglasili prekid. To mi je dalo vriejme da na pravi način se oporavim i dostignem formu", kazao je kapiten Totenhema Hari Kejn.

Murinjo je dobio priliku da odradi prve prave pripreme i to sa oporavljenim zvijezdama Kejnom, Sonom...

Arsenal satrtuje prvi i to protiv Mančester sitija a Čarlton je poražen sa 6:0. Edvard Nketia je postigao het - trik, Obamejang, Lakazet i Vilok po pogodak.

Bonus video: