Dečić u uzbudljivom finišu savladao Mornar

Ilir Camaj je u posljednjim trnucima riješio pitanje pobjednika i donio lideru Dečiču velikih osam bodova prednosti nad Bokeljom

1516 pregleda 148 reakcija 3 komentar(a)
Fudbaleri Dečića, Foto: Privatni album
Fudbaleri Dečića, Foto: Privatni album

Lider Druge lige Dečić uspio je u sjajnoj utakmici u Tuzima da slavi protiv raspoložene ekipe Mornara 4:2.

Domaćin je vodio pogotkom Ilira Camaja od 20. minuta, gosti su preokrenuli golovima Nikole Bulatovića (57) i Save Gazivode (67), da bi potom gosti iz Bara propustili i veliku šansu.

Kazna je stigla u 85. kada je Ivan Mijušković poravnao rezultat. Obje ekipe se nisu mirile sa tim razultatom pa je Mornar u 90. imao veliku šansu da bi u kontri Ilir Camaj pogodio za veliku radost. Potom je u četvrtom minutu nadoknade pogodio i Kristijan Vuljaj.

Dečić je lider sa 50 bodova, i uvećao je prednost na devet bodova u odnosu na Bokelj, koji je pobjedom nad Ibrom 2:1, iskoristio poraz Jedinstva u Ulcinju od Otrant-Olimpika 1:0, da zamijene mjesta. Jedinstvo je ostalo na 39, samo bod više od Jezera koje je slavilo na "Lugovima" na gostovanju Lovćenu 2:0.

Petar Roganović je dobio crveni karton u 80. minutu a Dražen Ajković je bio precizan sa penala, da bi pitanje pobjednika šest minuta kasnije Jezeru riješio rezervista Božo Osmajlić.

Drezga je bila bolja do Arsenala 3:1.

Na dnu tabele sada je u opasnosti Lovćen, koji je ostao na 20 bodova, samo tri više od "fenjeraša" Otrant-Olimpika.

U narednom kolu, 10. juna, sastaće se: Mornar - Bokelj, Arsenal - Dečić, Jezero - Drezga, Jedinstvo - Lovćen i Ibar - Otrant-Olimpik.

Bonus video: