Hamburgov povratak u Bundesligu veoma blizu! Zaigraj uz najbolje Meridian kvote!

Hamburg u okviru 30. kola Njemačke Cvajte dočekuje Holsten Kil na 'Volkspark' stadionu od 20:30h.

1017 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Meridian
Foto: Meridian

Hamburg je na putu da se vrati u Bundesligu nakon prvog neuspješnog povratka. Iako su izgubili u okršaju sa glavnim konkurentom za drugu poziciju, šansa im je opet pružena. Štutgart nije pobijedio Osnabruka i na taj način je vratio Hamburga u trku. Da li mislite da je Hamburg spreman da odgovori ovakvom pritisku?

Meridian je dao odličnu kvotu 1.65 za njihovu pobjedu.

Dva prethodna meča Hamburga završena su sa po pet golova. Očigledno žele da pritisak prenesu na protivnika i napadaju od samoga starta. Za sada takav pristup im donosi rezultate pa i danas neće odustati od te igre. Da prvo poluvrijeme ode u korist Hamburga i da bude više od dva postignu ta gola I1&I2+ Meridian vam nudi fenomenalnu kvotu 4.30.

Holsten Kil je u prethodna dva gostujuća meča postigao tri gola. Protiv Hamburga, koji igra veoma brz i ofanzivan fudbal, bar jednom će zatresti mrežu. Zanimljivo da su dva od ta tri gola bila u drugom poluvremenu pa to možemo uzeti kao predlog za ovaj meč. Meridian daje odličnu kvotu 2.90 koju vrijedi probati.

Ovaj meč za Hamburg nosi veliki pritisak. Biće tenzija i žestokih startova. Velike su šanse da neko bude isključen iz igre. Meridian i za ovu igru ima sjajne kvote. 9.80 da Hamburg ostane bez igrača dok je kvota 8.20 da se to desi Holsten Kilu.