Budućnost izgubila i od Amkara: Antaliju napušta bez datog gola

U četiri utakmice na pripremama u Turskoj "plavi" nisu zatresli mrežu protivnika
0 komentar(a)
FK Budućnost Antalija, Foto: Fk-buducnost.me
FK Budućnost Antalija, Foto: Fk-buducnost.me
Ažurirano: 11.02.2018. 16:57h

Budućnost je poklekla i u posljednjoj provjeri na pripremama u Antaliji. Aktuelni crnogorski šampion je poražen od ruskog Amkara rezultatom 3:0, pa ne zna za pobjedu tokom priprema za drugi dio sezone.

Trijumf članu ruske Premijer lige donijeli su golovi Saida u 32, Olanarea u 65. i Gasilina u 77. Podgoričani se nisu proslavili na pripremama u Turskoj - u četiri utakmici nisu dali gol, a pored Amkara su upisali poraze i od Sarajeva (2:0), slovačke Podbrezove (2:0), te remizirali protiv Rostova (0:0).

"Ni u ovom meču nismo mogli da sastavimo najboljih 11 fudbalera koje imamo. Grbić od početka nije u kombinaciji, ali on nije sporan i njegova pozicija u timu se zna. Damjanović se nakon prve utakmice požalio na bol u loži i nismo htjeli da rizikujemo. Uprkos porazu, ovo nam je najbolja partija u pripremama", rekao je trener Vladimir Vermezović.

Budućnost je počela u sastavu: Mijatović, Igumanović, Adžić, Banović, Đurišić, Terzić, Mirković, Bakić, Tučević, Raičević, Nikač, a igrali su još Roganović, Vlaisavljević, Camaj, Brnović i Sekulić.

Bonus video: