Lovren: Kada pogriješim, danima ne razgovaram ni sa kim

"Važno mi je samo šta trener kaže jer je on taj koji odlučuje u mom poslu", rekao je Lovren
0 komentar(a)
Dejan Lovren, Foto: Reuters
Dejan Lovren, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.02.2018. 11:53h

Fudbaler Liverpula i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren u intervjuu za Sky Sports otkrio je kako sebe kažnjava poslije svake greške na utakmici.

"Najveći sam kritičar samom sebi kada pogriješim. Po nekoliko dana ne razgovaram ni sa kim. Takav sam. To je kazna koju sam sebi odredio jer nijesam bio uspješan", kaže Lovren.

Hrvat, koji je često na meti kritika navijača Liverpula, kaže da ga ne interesuje mišljenje drugih.

"Ne opterećujem se time šta drugi kažu za mene. Važno mi je samo šta trener kaže jer je on taj koji odlučuje u mom poslu. Ako je on zadovoljan sa mnom, to je potvrda da dobro treniram i da sam jedan od najboljih štopera u Premijer ligi. Kada ste 18 utakmica bez poraza ljudi kažu 'vau, on je stvarno dobar', ali kada ekipa kiksne svi upru prstom u nas četvoricu pozadi. Nije nam lako", rekao Lovren.

Lovren će danas sa Liverpulom gostovati svom bivšem timu, Sautemptonu, a postoji šansa da štoperski tandem čine upravo on i Holanđanin Van Dajk koji je u januaru prešao na Enfild.

"Biće to čudan osjećaj. Do sada su mi navijači tamo zviždali, ali jedva čekam da vidim koga će ovaj put više izviždati, mene ili Van Dajka. Bilo mi je lijepo u Sautemptonu, pomogao mi je dosta, a zahvalan sam i njihovim navijačima", poručio je Dejan Lovren.

Bonus video: