Toti otvorio novo poglavlje karijere novim Tonalijem

Franćesko Toti je nedavno uplovio u menadžerske vode, a prvi klijent njegove agencije „CT10 Management” je Simone Bonavita, dječak čiji je nadimak Novi Tonali

793 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Inter.it
Foto: Inter.it

Inter ovog ljeta najvjerovatnije dovodi Sandra Tonalija, a legenda italijanskog fudbala mu je „uzela” momka kojeg najviše porede sa vezistom Breše.

Naime, Franćesko Toti je nedavno uplovio u menadžerske vode, a prvi klijent njegove agencije „CT10 Management” je Simone Bonavita, dječak čiji je nadimak Novi Tonali.

U pitanju je 16-godišnji defanzivni vezista „nerazura”, koji je nedavno potpisao sponzorski ugovor sa „Najkijem”. Toti ga zna još dok je bio funkcioner u Romi, koja je pokušavala da ga otme Interu.

Bonavita ima odličan pregled igre, izvodi penale i sve prekide u mladom timu milanskog kluba, a italijanski mediji pišu da izgleda starije i zrelije na terenu.

To je, nažalost, posljedica tragedije iz 2015. godine, kada je poginuo njegov brat Elio. I on je bio fudbaler, a nastradao je dok ga je majka vozila na trening.

Simone je tog dana obećao sebi da će učiniti sve da postane veliki fudbaler, i zbog sebe i zbog Elija. Jedan od najboljih igrača kije je Italija ikada imala će mu pomoći u tome...

Bonus video: