POVRATAK KALĆA

Italijani se uželjeli fudbala: Rekordna gledanost meča Juve - Milan

Prva utakmica nakon povratka fudbala je pred TV ekrane privukla oko 8,3 miliona gledalaca italijanske televizije RAI 1 i to je najgledanija utakmica ove sezone u Italiji

1266 pregleda 0 komentar(a)
Sa meča Juventus - Milan, Foto: AP
Sa meča Juventus - Milan, Foto: AP

Sinoćnju utakmicu polufinala italijanskog kupa između Juventusa i Milana, prvu nakon marta kada su prvenstvo i sva ostala takmičenja prekinuta zbog koronavirusa, odgledalo je više od osam miliona gledalaca, javljaju lokalni mediji.

Utakmica je u regularnom dijelu završena bez golova, a kako je prvi susret igran još u martu u Milanu završio rezultatom 1:1, Juventus se plasirao u finale zbog pogotka u gostima.

Juventus će u finalu igrati protiv boljeg iz današnjeg duela između Napolija i Intera. Napoli je prvu utakmicu dobio sa 1:0. Finale je na rasporedu 17. juna u Rimu.

Prva utakmica nakon povratka fudbala je pred TV ekrane privukla oko 8,3 miliona gledalaca italijanske televizije RAI 1 i to je najgledanija utakmica ove sezone u Italiji.

Do sinoć je najgledanija utakmica na RAI-ju bila kvalifikaciona utakmica italijanske reprezentacije za Euro protiv BiH koju je u novembru proše godine pogledalo 7,4 miliona gledalaca.

Preporučujemo za Vas