Druga liga: Lider čeka Jezero, derbi donjeg dijela tabele na "Topolici"

Dečić želi reakciju nakon debakla u Tivtu, Bokelj sa Otrantom, Mornar - Arsenal

660 pregleda 0 komentar(a)
Dečić želi da zaboravi poraz od Arsenala, Foto: FK Dečić
Dečić želi da zaboravi poraz od Arsenala, Foto: FK Dečić

Druga crnogorska fudbalska liga se nastavlja u nedjelju utakmicama 26. kola, a derbi je u Tuzima gdje lider Dečić dočekuje trećeplasirano Jezero.

Dečić je u srijedu doživio težak poraz u Tivtu od Arsenala (3:0), pa sada ima šest bodova prednosti u odnosu na Bokelj, koji u ovom momentu čuva drugu poziciju.

Eventualni neuspjeh Tuzana protiv tima iz Plava, koji je u seriji od tri trijumfa bez primljenog gola, mogao bi da mu zakomplikuje situaciju na vrhu tabele.

Pogotovo ako i Kotorani opravdaju ulogu favorita u duelu sa posljednjeplasiranim Otrant-Olimpikom, koji je u ovom trenutku udaljen 12 bodova od zone opstanka.

A možda i posljednju šansu da uhvati korak za timova u samom vrhu ima Jedinstvo - Bjelopoljci ne znaju za pobjedu posljednja četiri meča, u tih 360 minuta nisu ni postigli pogodak, a koliko u stvari mogu biće jasnije nakon gostovanja Drezgi, koja je mirna u sredini tabele...

Lovćen je na rubu provalije, pretposljednji je na tabeli sa minus osam u odnosu na timove iznad crte, i samo pobjeda protiv Ibra dolazi u obzir, dok je derbi donjeg dijela u Baru.

Sastaće se Mornar i Arsenal - ko osvoji tri boda napraviće veliki korak ka opstanku. Sve utakmice se igraju od 18 časova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Bonus video: