Sječa favorita, aktuelni šampion slavio u derbiju

Narednog vikenda na programu su mečevi četvrtfinala

1776 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: minifudbal.me
Ilustracija, Foto: minifudbal.me

Osmina finala plej-ofa Podgoričke minifudbal lige donijelo je nekoliko iznenađenja.

Ekipe, koje su bile najveći favoriti za osvajanje titule - Fida, Pljevlja, Podgorica i SB Sabornog hrama završile su takmičenje.

Joker Profitapp je efikasnom igrom savladao Napoli (6:1). Odličnu partiju u pobjedničkoj ekipi je pružio tandem Vladan Savić – Vladan Popović koji su bili strijelci svih golova.

Blok V je nastavio sa sjajnim igrama savladavši poslije produžetaka favorizovanu Fidu (4:3). Viđen je odličan meč na kojem je Fida igrala ljepše za gledanje, ali je protivnik velikom borbenošću i boljom realizacijom došao do pobjede. Meč je riješen golom Anđea Drobnjaka u drugom produžetku.

U derbiju osmine finala aktuelni šampion Valter MaxBet je savladao Podgoricu (2:0). Igrači Valtera prikazali su kolektivnu i disciplinovanu igru, a oba pogotka na meču su postignuta u prvom poluvremenu.

Gardisti su nastavili sa odličnim igrama savladavši Stupove (2:1) poslije preokreta. Stupovi su imali minimalnu prednost poslije prvog poluvremena, a Gardisti su u nastavku velikom borbenošću i upornošću uspjeli da preokrenu rezultat. Odlučujući pogodak je postigao Slobodan Božovič u samom finišu.

Kutjevo je savladalo Eurozox (5:0).

Premier kladionice iznenadile su najtrofejniji tim Podgoričke minifudbal lige ekipu Pljevlja 04 (2:1). Pljevljaci su imali veću inicijativu ali je protivnik odigrao veoma borbeno u odbrani, a preko Miloša Brnovića postigao dva pogotka.

Dadi gradnja je savladala ekipu Nergelia (5:3) u odličnom i efikakaom meču.

Ekipa Graničar je poslije izvođenja penala eliminisala SB Sabornog hrama. U regularnom dijelu meča kao i u produžecima nije bilo pogodaka. U penal seriji srećniji i spretniji je bio Graničar. Junak penal serije je bio Bojan Mugoša, koji je odbranio dva penala i postigao odlučujući pogodak.

Rezultati i strijelci osmine finala:

KMF Joker profitapp – Napoli Tivat 6:1 (3:0) - Vladan Savić x3, Vladan Popović x3 - Ljubomir Pavličevi

Fida – Blok V 3:3 (1:2) – poslije produžetaka 3:4 - Nikola Pejović, Goran Drobnjak, Arijan Efović - Anđeo Drobnjak x3, Obren Bogićević

Podgorica 2014 – Valter MaxBet 0:2 (0:2) - Milan Anđušić, Amar Tuzović

Kutjevo – Eurozox 5:0 (1:0) - Marko Stijepović x2, Ivan Mugoša x2, Goran Đoković

Pljevlja 04 – Premier kladionice 1:2 (1:1) - Zoran Kovač - Miloš Brnović x2

Dadi gradnja – Nergelia 5:3 (2:1) - Balša Božović x2, Boris Grbović x2, Miloš Rašović – Bogdan Jovićević, Milan Radulović, Vladan Stanišić

Graničar – SB Sabornog hrama 0:0 (0:0), poslije izvođenja penala 3:1

AKMF Stupovi - KMF Gardisti 1:2 (1:0) - Žarko Dubljević - Danilo Maraš, Slobodan Božović

Narednog vikenda na programu su mečevi četvrtfinala.

Dadi gradnja - Valter MaxBet

Gardisti - Blok V

Graničar - Kutjevo

Joker Profitap - Premier kladionice

Bonus video: