Mladost slavila protiv Torpeda iz Moskve

Jedini gol u trijumfu od 1:0 postigao je Marko Ćetković u 70. minutu.
4 komentar(a)
Marko Ćetković, Foto: Instagram
Marko Ćetković, Foto: Instagram
Ažurirano: 09.02.2018. 18:40h

Prva pobjeda jednog crnogorskog tima ove sezone u Antaliji - Mladost je bila bolja od Torpeda iz Moskve, nekada slavnog ruskog kluba, trostrukog sovjetskog šampiona, a sada trećeligaša.

Jedini gol u trijumfu od 1:0 postigao je Marko Ćetković u 70. minutu.

"Teška i tvrda utakmica, protiv disciplinovane ekipe. Na momente smo igrali dobro i tečno, vjerujem da će kada počne prvenstvo to biti još bolje. Rezultat nije u prvom planu, ali svakako prija kada se pobijedi", kazao je kapiten Mirko Raičević.

Ostali crnogorski klubovi do sada nisu zabilježili pobjedu u Antaliji, mada su imali nešto teže protivnike - Budućnost je remizirala sa Rostovom i izgubila od Sarajava i Podbrezove, dok je Zeta poražena od Ahmata i Žezua.

Prije današnje pobjede, Mladost je odigrala neriješeno sa azerbejdžanskim Karabagom.

"Mislim da izgledamo dobro, da smo se ukomponovali. Igrači koji su došli prilagodili su se i na terenu i van njega. Vidjećemo kako će to izgledati kada dođu prvenstvene utakmice, ali sam siguran da ćemo igrati bolje nego jesenas", dodaje Raičević.

Mladost je igrala u sastavu Ljuljanović - Roganović, Simović, Cicmil, Novović - Raičević, Nikolić, Bukorac - Ćetković, Petrović - Adrović.

I druga ekipa Mladosti danas je imala uspješan test, slavila je sa 3:0 protiv mlade ekipe švajcarskog drugoligaša Volena.

Golove su postigli Mendi, Ratković i Pavlićevi, a igrali su još Pavićević, Drinčić, Jablan, Tomić, Perišić, Miličković, Piranić i Gašević.

Bonus video: