Milinković: Jedva čekamo da ovjerimo titulu i odmorimo; Pejović: Zaslužili smo makar bod

"Nije bilo brzine, bilo je dosta prekida, ali mi smo u takmičenju i najvažniji je rezultat. Mi smo to ostvarili i večeras", kazao je Milinković

2560 pregleda 0 komentar(a)
Sa meča Podgorica - Budućnost, Foto: Savo Prelević
Sa meča Podgorica - Budućnost, Foto: Savo Prelević

Budućnost je ostvarila još jednu pobjedu, jednu od najtežih u dosadašnjem dijelu sezone - u 85. minutu golom Vasilija Terzića savladala je Podgoricu na stadionu pod Goricom.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica, protiv čvrstog rivala. I da je bilo neriješeno, ne bi bilo nezasluženo. Sreća je bila na našoj strani, ali prave ekipe mogu da pobijede i kada nisu na najvećem nivou", rekao je trener Mladen Milinković.

Meč je odigran u ritmu koji odgovara Podgorici, čvrstoj i disciplinovanoj ekipi...

"Vidi se da su igrali fizički istrošeni, odigrali su šest mečeva za 23 dana. Jedva čekamo da i matematički riješimo titulu, da se ključni igrači odmore i da damo šansu mlađima", naglasio je Milinković.

"Nije bilo brzine, bilo je dosta prekida, ali mi smo u takmičenju i najvažniji je rezultat. Mi smo to ostvarili i večeras".

Podgorica može da žali, jer je bila ravnopravan rival u polju, a imala i opasnije napadačke situacije...

"Mislim da smo zaslužili najmanje bod. Budućnost nije bila opasnija od nas, ali popustila je koncentracija u finišu i primili smo gol. Nismo zadovoljni, ali pokazali smo da smo disciplinovana i homogena ekipa. Mi smo možda jedina ekipa uz Budućnist koja ima takve karakteristike", rekao je trener Podgorice Vojislav Pejović.

Bonus video: