Deset golova u Bijelom Polju, Dečić silovit protiv Ibra

Lider slavio u Beranama, Jedinstvo - Mornar 6:4

2219 pregleda 138 reakcija 0 komentar(a)
Dečić lako izašao na kraj sa Ibrom, Foto: Privatna arhiva
Dečić lako izašao na kraj sa Ibrom, Foto: Privatna arhiva

Lider Dečić je u velikom stilu prošao kroz Berane - deklasirao je Ibar 4:0 i uvećao razliku u odnosu na drugoplasirani Bokelj nakon 28. kola Druge fudbalske lige.

Tuzani su poveli golom Anđela Rudovića u 32. minutu, u 63. je povisio Martin Prenković, a trijumf su potpisali Iljir Camaj iz penala u 71. i Aldin Adžović u 83. Dečić tako ima velikih devet bodova više od Bokelja, koji je izgubio u Kotoru od Lovćena - 1:0.

Nestvaran rezultat stiže iz Bijelog Polja, gdje je Jedinstvo slavilo protiv Mornara. Bilo je čak 6:4, na poluvremenu 3:2...

Po dva puta su mrežu Barana tresli Orhan Hajrović i Dragan Nikolić, a po jednom Marko Bugarin i Mirza Idrizović.

Dvostruki strijelci za goste su bili Nikola Bulatović i Benjamin Kacić.

Lovćen je golom Nikole Draganića u finišu prvog poluvremena slavio u drevnom gradu i vratio nadu u opstanak - sada ima četiri boda manje od Drezge, koja je s tri vezana poraza (posljednji u Ulcinju od Otrant-Olimpika) upala u velike probleme...

Bitnu pobjedu u borbi za opstanak je ostvario Arsenal, koji je osvojio tri boda u Plavu zahvaljujući pogotku Nikole Stanišića u 88. minutu.

U 29. rundi, koja je na programu u nedjelju, sastaće se: Jezero - Bokelj, Arsenal - Jedinstvo, Mornar - Ibar, Dečić - Otrant-Olimpik, Drezga - Lovćen.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Bonus video: