Šansa za Jovetića, peh za Monako: Falkao tri sedmice van terena

Jovetić je do sada počeo samo tri prvenstvena meča u dresu "kneževa", nijednom nije igrao svih 90 minuta, a šest puta je ušao sa klupe
56 pregleda 5 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Reuters
Stevan Jovetić, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.02.2018. 15:41h

Loša vijest za Monako - Radamel Falkao neće igrati tri sedmice, zbog povrede zadnje lože koju je zaradio na meču sa Lionom u nedjelju.

Kolumbijac je izašao sa terena u 55. minutu, kod rezultata 2:2, a zamijenio ga je Stevan Jovetić. Naš reprezentativac u finišu je asistirao Roniju Lopesu za pobjedonosni gol.

Odsustvo Falkaa, najboljeg strijelca ekipe i trećeg golgetera šampionata (17 golova), je veliki hendikep za tim Leonarda Žardima, ali, istovremeno, i šansa za Jovetića da se ustali u prvom timu.

Jovetić je do sada počeo samo tri prvenstvena meča u dresu "kneževa", nijednom nije igrao svih 90 minuta, a šest puta je ušao sa klupe. Umnogome su ga poremetile dvije povrede, koje su ga odvojile sa terena ukupno skoro 45 dana.

Postigao je dva gola, protiv Lila i Amijena. Dva puta se upisao i u Kupu Francuske.

Falkao će propustiti tri naredna meča, sa Anžeom, Dižonom i Tuluzom, a nakon dobrog izdanja za 35 minuta duela sa Lionom, Jovetić je prvi izbor da ga zamijeni u startnoj postavi, javljaju francuski mediji.

Bonus video: