EMOCIJE

Klop na ivici suza: Nevjerovatan osjećaj, titula i za Stivija i Kenija

Fudbaleri Liverpula od sinoć su i zvanično novi šampioni Premijer lige, pošto je njihov prvi pratilac Mančester siti izgubio od Čelsija

2954 pregleda 0 komentar(a)
Jirgen Klop, Foto: AP
Jirgen Klop, Foto: AP

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je osvajanje prve titule šampiona u Premijer ligi apsolutno nevjerovatno.

"Ovo je veliki trenutak. Nemam riječi. Nevjerovatno je. Ovo je mnogo više nego što sam mislio da je moguće. Nikad nisam mislio da ću se ovako osjećati", rekao je Klop za Skaj sport na ivici suza.

Fudbaleri Liverpula od sinoć su i zvanično novi šampioni Premijer lige, pošto je njihov prvi pratilac Mančester siti izgubio od Čelsija.

Siti je izgubio od Čelsija u gostima sa 2:1, pa je Liverpul i matematički osvojio titulu, prvu poslije 30 godina čekanja.

"Postati šampion u ovom klubu je apsolutno nevjerovatno. Ovo je nevjerovatno postignuće mojih igrača... i velika radost za mene što ih treniram", rekao je Klop.

Ekipa Liverpula je u hotelu gledala meč Sitija i Čelsija.

"Veoma je važno slaviti jer su ovi trenuci nezaboravni. Imamo slike iz dosadašnjeg dijela sezone, a sada imamo slike i sa proslava. U budućnosti ćemo napraviti paradu sa našim navijačima", rekao je Klop.

On je titulu posvetio i legendama kluba Keniju Dalglišu i Stivenu Džerardu.

"Ovo je i za Stivija i Kenije. Momke nikad bilo teško motivisati jer ovaj klub ima tako slavnu prošlost", kazao je Klop. 

Preporučujemo za Vas