ŽRIJEB JE 10. AVGUSTA

Od Zvezde i Seltika, do Dandalka i Suduve: Ovo su potencijalni rivali Budućnosti u Ligi šampiona

Mogući rivali su slični kao svih prethodnih godina kada je u pitanju crnogorski šampion, koji će i ovoga puta biti među nepovlašćenim timovima i čeka ga težak žrijeb

6077 pregleda 91 reakcija 6 komentar(a)
Fudbaleri Budućnosti, Foto: SAVO PRELEVIC
Fudbaleri Budućnosti, Foto: SAVO PRELEVIC

Spisak potencijalnih rivala fudbalera Budućnosti u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona još nije kompletiran, jer nisu završena sva prvenstva, ali Podgoričani već znaju imena 12 timova sa kojima bi mogli da se sastanu.

Mogući rivali su slični kao svih prethodnih godina kada je u pitanju crnogorski šampion, koji će i ovoga puta biti među nepovlašćenim timovima i čeka ga težak žrijeb.

Potencijalni rivali su Seltik, Astana, Ludogorec, Crvena zvezda, Karabag, Molde, Šerif Tiraspol, Ferencvaroš, Slovan, Omonija, ali i nešto lakši protivnici poput irskog Dandalka, litvanske Suduve.

U grupu povlašćenih timova mogu da se "ubace" i Sarajevo, Đurgarden i Dinamo Tbilisi, tako da bi i oni mogli da budu potencijalni protivnici Budućnosti.

Žrijeb je 9. avgusta, a utakmica 10 dana kasnije.

Kao što je poznato, zbog pandemije koronavirusa i nedostatka termina u prva tri kola kvalifikacija igraće se samo jedan meč, a domaćin će biti određen žrijebom.