Inzagi: Ne znam da li će De Fraj igrati protiv Intera

Vjeruje se da je De Fraj dogovorio sve da u Milano ode bez obeštećenja nakon što nije produžio ugovor sa Rimljanima
55 pregleda 0 komentar(a)
De Fraj Lacio, Foto: Beta-AP
De Fraj Lacio, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 13.05.2018. 16:47h

Holanđanin Stefan de Fraj je dogovorio prelazak u Inter na ljeto, ali mu se u finišu sezone u Seriji A život pretvorio u pakao kada je postalo jasno da će se njegov sadašnji i budući klub boriti za plasman u Ligu šampiona.

Vjeruje se da je De Fraj dogovorio sve da u Milano ode bez obeštećenja nakon što nije produžio ugovor sa Rimljanima, iako to niko do sada nije potvrdio.

Lacio i Inter naredne nedjelje od 20.45 igraju direktan duel za plasman u Ligu šampiona ("crno-plavima" treba pobjeda da preuzmu četvrto mjesto), ali je pitanje da li će u sastavu "lacijala" biti i De Fraj. Razlozi su isključivo moralni...

"Da li će De Fraj igrati protiv Intera? Ne znam, odlučićemo tokom sedmice. Stefan je veliki profesionalac, to je više puta pokazao", rekao je trener Lacija Simone Inzagi.

Inzagi je, dakle, dao podršku 26-godišnjem igraču koji bukvalno drži odbranu njegove ekipe, ali je i ostavio prostor da se dodatno spekuliše o tome koliko mu Lacio vjeruje u duelu bez prava na grešku protiv budućeg kluba...

A da na relaciji De Fraj-Lacio nije sve idealno potvrdio je i sam fudbaler prije nekoliko dana:

"Ne postoji šansa da ostanem u Laciju. Odavno niko sa mnom iz kluba uopšte ne komunicira", priznao je bivši fudbaler Fejnorda.

Bonus video: