"Marka": Hakimi ogromna greška Reala

Marokanac je među najboljim bekovima svijeta i kako kao takav nema mjesta u Madridu?

1827 pregleda 1 komentar(a)
Trener Reala Zinedin Zidan i Hakimi, Foto: As.com
Trener Reala Zinedin Zidan i Hakimi, Foto: As.com

Prelazak Ašrafa Hakimija u Inter je završen, a madridska "Marka" je ubijeđena da je Real napravio veliku grešku što se odrekao mladog desnog beka.

Marokanac je nakon dvogodišnje pozajmice u Borusiji iz Dortmunda trebalo da se vrati u Madrid, ali je Inter reagovao munjevito i dogovorio sa "kraljevskim klubom" transfer vrijedan 45 miliona eura (40+bonusi).

Hakimi je među najboljim bekovima svijeta i kako kao takav nema mjesta u Realu?

"Ne razumijem odluku Reala", napisao je novinar "Marke" Karlos Gonsales.

"Imao je svog igrača, momka koji je ove sezone imao gotovo dvocifren broj i golova i asistencija, mogao je da ga vrati. Na toj poziciji igra Dani Karvahal, koji ove sezone baš i nije bio konstantan. Ašraf bi i njega natjerao da radi još bolje, da se bori za mjesto", navodi Gonsales i dodaje:

"U fudbalu i Realu se dešavaju čudne stvari, ovo je jedna od njih. I mislim da je Real napravio ogromnu grešku, ali vrijeme će pokazati", piše Gonsales.

Hakimi je sa Interom dogovorio petogodišnju saradnju, a Real navodno ima pravo da učestvuje u narednoj eventualnoj prodaji.

Italijanski mediji prenose da bi ako Inter odluči da proda Akimija "merengesi" mogli da izjednače najbolju ponudu nekog evropskog kluba i da ga vrate na "Santjago Bernabeu".

Bonus video: