Trener Barse "ponizio" Grizmana: Razgovaraćemo, neću se izvinjavati

Poseban utisak večeri je uvođenje u igru Antoana Grizmana u posljednjim trenucima meča

3606 pregleda 2 komentar(a)
Setijen na meču sa Atletiko, Foto: AP
Setijen na meču sa Atletiko, Foto: AP

Poslije remija sa Atletikom, trener Barselone Kike Setihjen je poručio da još vjeruje u svoj rad i da ima podršku svlačionice.

Barselona je igrala 2:2 sa Atletikom, pa Real ima šansu da dođe do četiri boda prednosti, ako u četvrtak slavi protiv Hetafea.

“Imamo sve više poteškoća i gubimo bodove, što znači da smo sve dalje od titule. Moramo da nastavimo da radimo. Probali smo da izmijenimo sistem, da radimo drugačije. Međutim Atletiko se brani veoma dobro, zatvara prostor i imaju sjajne igrače”, kazao je Setijen.

Poseban utisak večeri je uvođenje u igru Antoana Grizmana u posljednjim trenucima meča. Mnogi smatraju da je francuski fudbaler na taj način ponižen.

“Možda nije logično da uđe u 90. minutu, ali uvijek misliš da on može da uradi nešto. Nije da mu ne vjerujem, važan je igrač. Razgovaraću sa njim, neću se izvinjavati, ali razumijem kako se osjeća. Ja se isto tako osjećam jer je on sjajan fudbaler i sjajan čovjek”, kazao je Setijen.

Setijen je navodno izgubio podršku svlačionice.

“Osjećam da me svlačionica podržava. Imao sam sastanak i sa upravom i neću otrkiti šta je tamo rečeno. Ne osjećam da klub diskutuje o mom poslu. Nisam najzadovoljniji jer nismo dobili, ali sam sretan jer su igrači igrali dobro protiv velikog rivala. Fali nam taj trenutak u kome bi trebalo bolje da riješimo utakmice".

Bonus video: