CRNOGORSKI REPREZENTATIVAC MNOGO OČEKUJE U DRUGOM DIJELU SEZONE

Marko Janković želi da uđe u istoriju sa Partizanom

"Mislim da sam potreban ekipi, a onda ćemo vremenom da vidimo kada će biti pravi trenutak za odlazak'', objasnio je Janković u intervjuu za klupsku televiziju
92 pregleda 0 komentar(a)
Marko Janković, Foto: Beta/AP
Marko Janković, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 05.02.2018. 14:15h

Crnogorski reprezentativac Marko Janković imao je prošlog mjeseca nekoliko ponuda da ode iz Partizana, najkonkretniji je bio francuski Amijen, ali je on odlučio da ostane u crno-bijelom dresu.

I Partizan nije insistirao da se ponuda prihvati, već su čelnici kluba i stručni štab pokazali da od Jankovića mnogo očekuju u drugom dijelu sezone.

''Bila su neka interesovanja i ponude, ali mislim da je moja budućnost vezana za ovaj klub makar još pola godine. Imamo nove izazove pred nama, jako bitne, i mogućnost da uđemo u istoriju kluba, koja teško da može opet da se desi. To su glavni razlozi zbog kojih mislim da treba da i dalje budem tu. Mislim da sam potreban ekipi, a onda ćemo vremenom da vidimo kada će biti pravi trenutak za odlazak'', objasnio je Janković u intervjuu za klupsku televiziju.

Janković je bio jedan od najboljih igrača "crno-bijelih" u jesenjem dijelu, biće veliki adut u borbi sa Viktorijom Plzenj u prvoj eliminacionoj rundi Lige Evrope i trci sa Zvezdom za titulu.

''Ako moram da biram između titule i Lige Evrope, više bih što dalje da dođemo što dalje u Ligi Evrope, makar da prođemo Plzenj. Bila bi to velika stvar za sve nas, a titulu smo već uzeli prošle godine'', smatra Janković.